fish & lounge bar Lihnidos

2018-08-09 21:00:00 - August 10, 2018 1:00 am

Четврток, 9 август, во фиш & лоунџ бар Лихнидос настапуваат Димитар и тајфата.

Забавата почнува во 21 часот.

Инфо и резервации: 078 966 599.