Охрид

2019-06-01 09:00 - 2019-06-01 20:00

В сабота на 1 јуни сите пријавени учесници на третото издание на Охрид трчаТ ќе имаат обврска да ги подигнат своите стартни пакети и да ги направат последните подготовки за трката која е закажана за следниот ден на 2 јуни. Експото ќе биде отворено од 9 до 20 часот.

Во текот на експото на градскиот плоштад ќе има панел дискусија со директорите од полумаратоните кои се одржуваат во Дубровник, Мостар и Бања Лука и уште многу видни личности кои имаат оставено белег атлетиката.

Ноќната трка која ќе се одржи во петок на 31 мај и експото на 1 јуни ќе биде најава за главниот настан кој ќе се случи на 2 јуни.

OhridNews