fish & lounge bar Lihnidos

2018-08-12 21:00:00 - August 13, 2018 1:00 am

Недела, 12 август, во фиш и лоунџ бар Лихнидос настапува „Фактор бенд“.

Почеток 21 часот.

Инфо и резервации: 078 966 599