fish & lounge bar Lihnidos

2018-08-11 21:00 - 2018-08-12 01:00

Сабота, 11 август, во фиш и лоунџ бар Лихнидос настапува „Фактор бенд“.

Почеток 21 часот.

Инфо и резервации: 078 966 599