Долга колона возила со навивачки реквизити и факли вечерва кружеше низ улиците низ градот најавувајќи го големиот спектакл, идниот викенд, со кој познатата навивачка група „Рибари“ од Охрид ќе го одбележи 30-от роденден. Фантастични кадри уловиja екипите на „Love&Life studio“ на охридскиот фотограф Емил Јовановиќ и на OhridNews, a посебен шмек на видеото кое одзема здив му дава новата навивачка песна што заеднички ја изведуваат музичкиот уметник Јован Куцин, Горан Момир – автор на текстот и „Рибари“. Песната е аранжирана, спакувана и снимена во музичкото студио на продуцентската куќа на Јован Куциноски “Motion Emotion”.

OhridNews