По проекциите во Ирска, Јапонија, Лондон, и Аризона, краткиот филм на охриѓанецот Антонио Вељаноски, ќе биде дел од годинешното издание на престижниот „СОХО ФИЛМ ФЕСТИВАЛ“ во Њујорк (SOHO FILM FESTIVAL NEW YORK).

И(с)згубени е во Режија на Антонио Вељаноски, кинематограф е Владимир Димоски, музиката е дело на Игор Василев Новоградска, а продуценти се Елена Станишева и Зоран Летра.

Филмот И(с)згубени на Антонио Вељаноски на „СОХО ФИЛМ ФЕСТИВАЛ“ во Њујорк

OhridNews