Плажа Бонанца

2018-08-11 21:00:00 - August 12, 2018 1:00 am

На 11 август на плажата „Бонанца“ во населбата „Св. Стефан“, настап ќе има кубанскиот фламенко бенд „Екос“.

Настанот почнува во 21 часот.

Влез 300 мкд.

Информации и резервации на тел. 078 474 656