Кармен Бауцентар Охрид

2018-09-14 08:00 - 2018-09-15 21:00

На 14 и 15 септември во салонот на „Кармен Бауцентар“ на улица „Железничка“ во Охрид, голема промоција и попусти до 20% на светски познатите брендови за електричен алат DeWALT, Black+Decker, Stanley, Graphite, Verto, како и фабрички цени за гарден мебел, Swiss Krono германски ламинати.

Настанот во Кармен Бауцентар Охрид ќе биде збогатен со многу музика и изненадувања за купувачите.

OhridNews