Кадмо бар

2019-01-13 21:00 - 2019-01-14 01:00

До Стара Нова година остануваат уште три дена. Иако Охрид е под снег атмосферата во „Кадмо“ во очи празникот е жешка, благодарение на извонредната забавна понуда во деновите кои следат.

Загревањето започнува вечерва со настап на бендот High4, продолжува утре (петок) со Јован Куцин, Горан Папаз и Јане, додека саботата е резервирана за Betty’s boobs.

Кулминација на забавата во Кадмо е во недела, на Василица, која ќе биде одбележана со маскенбал, бројни изненадувања и настап на Dj Gec.

Местата се ограничени, затоа навреме резервирајте и не пропуштајте ја големата забава за Стара Нова година во Кадмо бар.

OhridNews