Од креативната фабрика на охридската продукција „Digital Box“, постојано излегуваат видеа кои ги поместуваат границите на адвертајзингот. Креативите на „Digital Box“ се вистински уметнички дела, па оттаму и не чуди што во портфолиото на оваа продукциска куќа се дел од најпознатите брендови во светот како гигантот „Google“, глобалниот сервис за плаќање „Pаy Pal“, вредната автомобилска марка „BMW“ и многу други.

„Digatal Box“ стои и зад извонредните креативи на познати домашни брендови и настани, кои, оставија силен впечаток во јавноста уривајќи рекорди на гледаност на сите платформи.

Дел од креативите на „Digital Box“ се најдоа на краткиот „showreel“ кој нема да ве остави рамнодушни.

Охридската продукција „Digital Box“ израборува креативи за најпознатите светски брендови

Г.М.