Поради градежни активности на улицата „Марко Цепенков“ во текот на утрешниот ден од Општина Oхрид со известување до сите учесниците во сообраќајот.

Со цел непречено и безбедно одвивање на активностите се молат сите учесници во сообраќајот да ја избегнуваат оваа улица и да не се паркираaт на истата, велат од Општина Охрид.

OhridNews