Кадмо бар

2019-03-09 22:00 - 2019-03-10 01:00

Богатиот празничен викенд во „Кадмо бар“ продоклжува во сабота, 9 март, со настап на рок бендот „High 4“.

Забавата почнува во 22.30 часот.