fish & lounge bar Lihnidos

2018-09-14 21:00 - 2018-09-15 01:00

Во петок, 14 септември, во фиш и лаунџ бар Лихнидос, ќе настапат Кико и Коки.

Забавата почнува во 21 часот.

Информации и резервации 078 966 599