Rebel

Од 02.09.2023 - 00:30 до 03.09.2023 - 00:30

Уникатните забави со квалитетна музика за охриѓани и гостите продолжуваат во клубот Rebel и овој викенд.

Денес, 1 септември ќе настапи грчката диџејка Xenia Ghali со звуците на хаус и техно ритамот, спојувајќи ги треперливите синтетички мелодии, акапелите и винтиџ грув ритамот.

За саботната вечер задолжен е Dj Yuxel- Colours of Freedom приредувајќи и на публиката уживање во House Music Night. Dj Yuxell близу четири децении има искуство зад микс пултовите на најдобрите клубови во Охрид, Македонија и пошироко.

Забавите во „REBEL“почнуваат во 00:30 часот. Телефон за дополнителни информации и резервации е ++38979230912.

OhridNews