Sky Corner

2021-07-25 21:00 - 2021-07-26 01:00

Во недела, 25 јули, вечерта во Скај Корнер ќе се одржи Коктел забава.

На менито ќе бидат најдобрите коктели подготвени од креативниот тим на Скај Корнер.

Забавата почнува во 22 часот.