Во неделниот избор на коментари на актуелни теми кои нашиот портал ги споделува на фан страната на социјалната мрежа “Facebook“: facebook/ohridnews.mk и пристигнатите реакции и мислења на контакт адресата на редакцијата, денеска, пренесуваме мислења на граѓаните за злоупотребите во катастарот, за реконструкцијата на кејот и старото пристаниште…

Коментари на неделата (21.12.2015 – 27.12.2015)

Уапсени актуелни и поранешни вработени во Агенцијата за катастар

Оргиналниот рецепт за подготовка на турско кафе презентиран пред охриѓани

Објавен конкурс за изработка на идејно решение за надградба на градското пристаниште и изградба на марина

Кејот Македонија ќе добие нов лик

Скопјани и холанѓани се најбројни гости на охридската ривиера

Охридската „Зимска Бајка“ низ фотографии

Изборот на коментари на актуелни теми за кои пишувал OhridNews се објавува еднаш неделно. Целта е да се поттикне слободната и критичка мисла за случувањата кај нас и да се актуелизираат проблемите на граѓаните. Објавените коментари во оваа рубрика се мислења на граѓани, а не на редакцијата на OhridNews, која не сноси одговорност за изнесените лични ставови на читателите. Коментари со навредлива содржина и мислења кои поттикнуваат насилство, омраза и нетрпеливост по било која основа не се поддржуваат и нема да се објавуваат.

OhridNews