„The Vault“

Од 06.08.2022 - 21:00 до 07.08.2022 - 01:00

Кубанска вечер со JASMIN LOPEZ во „The Valut“. Љубителите на добра забава ќе може да уживаат во латино звуците во сабота на 6-ти август.

Почетокот на забавата е закажан во 21 часот, а влез е слободен.

Резервации на тел: 072 307 222.

OhridNews