„The Vault“

Од 13.08.2022 - 21:00 до 14.08.2022 - 01:00

И оваа сабота продолжува добрата забава во „The Vault“ со „КУКУ ЛЕЛЕ“.

Забавата со „КУКУ ЛЕЛЕ“ е загарантирана, а бројот на места е ограничен, затоа резервирајте на време, порачуваат од „The Vault“.

Резервации може да се направат на тел. 072/307-222, а почетокот е закажан за во 21 часот.

OhridNews