„Connect lounge bar“

2021-07-23 22:00 - 2021-07-24 01:00

Овј петок, 23 јули, во „Connect lounge bar“ настапува бендот „Le Trick“.

Бендот „Le Trick“ е извонредна комбинација на докажани музички уметници кои негуваат квалитетeн поп и рок. Вокал е Жармена Китрозоска, на гитара свири Димче Китрозоски, бас Крсте Симиџиоски, а на тапани е Димче Бушиноски.

Забавата со „Le Trick“ во „Connect lounge bar“ почнува во 22 часот.

OhridNews