Магазин - Page 1695 of 1709 - OhridNews

Магазин

Занимливости Основана агенција за чекање ред !

Новата агенција основана во Лоѓ (Полска) им ветува на полјаците кра...

Занимливости Легендарниот Валентино се простува од светот на модата

Италијанскиот моден дизајнер Валентино го најави своето пензионирањ...

Занимливости Заљубен слон завел слоница од циркус и ја одвел

Заводници има од сите видови и величини а еден од нив е див слон ко...

Занимливости Spiderman ќе стане реалност?!

Научниците дојдоа до технологијата која е потребна да се направи ви...

Занимливости Најбогат пес на светот

Американската богаташка Леона Хелмсли која умрела пред месец дена, ...

Занимливости Најтенкиот LCD телевизор

Јапонскиот производител на електроника Шарп во градскиот музеј во Т...

Занимливости Фото вест: Кој го произведува кабелот?!

Во една од нашиве продавници за електро опрема купуваме продолжен к...

Занимливости Финти за да не платите паркинг

Што ли нема да им текне на луѓето да го избегнат плаќањето паркинг ...

Занимливости Најглупавата американска блондинка

Мисицата на Јужна Каролина со својот „бисер“ пред повеќе милионскат...