Магазин - Page 1696 of 1709 - OhridNews

Магазин

Занимливости Марко Поло прв ја открил Америка

Можеби Марко Поло прв ја открил Америка пред Кристифор Колумбо, на ...

Занимливости Зависност од утринско кафе

Научници од универзитетот Џон Хопкинс од Балтимор потврдија дека ут...

Занимливости Ванкувер најудобен за живот

Спрема истражувањето на лондонскиот весник Економист, Ванкувер е на...

Занимливости Нај – забави летово

Туристичката сезона е при крај, но топлото време прави таа да се пр...

Занимливости Во Холандија 13-годишник уловил нуркач !

Нуркач  бил „улов на денот“ на еден холандски 13-годишник кој бил н...

Занимливости Романтична вечер со свеќи предизвикала пожар

Тинејџери кои прв пат воделе љубов морале да ја прекинат забавата  ...

Занимливости Романтична вечер со свеќи предизвикала пожар

Тинејџери кои прв пат воделе љубов морале да ја прекинат забавата  ...

Занимливости Мадона ги шокирала патниците во авионот сама вбризгувајќи си инекција…

Ексцентричната поп кралица не малку ги изненадила патниците во авио...

Занимливости Величенствен концерт на Адријан Гаџа во Струга !

Еден од најпопуларните пеjачи во Македонија кој е извонредно ценет ...