Сонце, музика и дружење, затворање на сезона со уште еден интересен настан кој ќе се одржи во недела „На бована Сараиште“.

Добредојдени се сите љубители на езерото, суб, кајак и кајче, велат организаторите.

Настанот ќе се одржи на плажата Сараиште со почеток во 12 часот.

OhridNews