Какви возачи сме во сообраќајот? Има ли во Охрид сообраќајна култура и се почитуваат ли сообраќајните правила? На овие прашања во “Напладне” анализираме со Соња Шикалоска првата жена инструктор во регионот, дипломиран сообраќаен инженер и управител на автошколата “Старс Инженеринг” од Охрид.

OhridNews