Ресторан Браво

Од 18.06.2022 - 21:00 до 19.06.2022 - 01:00

Оваа сабота во популарниот ресторан „Браво“ е резервиран за љубителите на музиката и добрата забава.

Во „Браво“ на 18 јуни гостува познатата естрадна уметничка Стојне Николова.

Забавата почнува во 21 часот.

Повеќе информации и резервации на: 075 998 000 / 075 998 001.

Настап на Стојне Николова викендов во ресторан „Браво“

 

OhridNews