Sky Corner

2020-02-16 12:00 - 2020-02-16 17:00

Оваа недела, 16 февруари, во „Скај Корнер“ љубителите на добрата храна ќе можат да уживаат во извонредно подготвен неделен ручек:

Туршија салата
Крем супа од карфиол
Јунешки мускул во сос и кремаста палента
Крем бруле

Ваше е само на време да резервирате маса за неделниот ручек во „Скај Корнер“.

OhridNews