Охрид

2019-05-31 20:30 - 2019-05-31 23:00

Третото издание на Атлетската манифестација „Охрид трчаТ“ ќе започна со Ноќната трка која ќе се одржи  на 31 мај (петок) во 21 часот. Стартот на Ноќната трка е во близина на фитнес зоната Амброзија, додека завршницата е на Кејот Македонија пред Домот на култура Григор Прличев. Трката е со рекреативен карактер и нема возрасни ограничувања и е отворена за сите кои саат да трчаат, забавуваат и дружат.

Сите заинтересирани мора да дојдат половина час пред трката, да земат со себе позитивна енергија и да уживаат во ладното пиво и „паста забава“ која ќе биде зачинета со концерт во живо на охридските изведувачи.

OhridNews