Охриѓанката Натали Башоска која една година живее во Њујорк, каде што студира филмска режија, деновиве реализираше нов видео спот, овојпат инспириран од Големото Јаболко.

Таа вели дека спотот го снимила за забава. Клипчето насловено како „My Spark of New York City“ изгледа одлично. Погледнете го.


Нов краток видео запис на охриѓанката Натали Башоска

OhridNews