Ѓоко Танески го промовира новиот видеоспот за песната „Една љубов имам“ сниман на неколку локации во Охрид.

Автор на текстот е самиот Танески, а музиката и аранжманот е на Никола Мицевски. Гитара-Зоран Костадиновски, виолина-Илија Филиповски, кларинет-Благојче Трајковски, хармоника-Никола Мицевски.

Видеото во кое освен Танески, можат да се видат и моделите Maryse Jolehe и Мартин Нацевски, го изработи Даниел Јовески.

За шминката се погрижи Мери Бајрамовска,ателје-Богоја Мојсовски.

OhridNews