Водоводните инсталации на плоштадот кај некогашниот „Мини маркет“ повторно имаат проблем.

Една од фонтаните неконтролирано исфрла млаз под силен притиоск, а вода тече на сите страни. И дење и ноќе.

Граѓаните реагираат дека често се случуваат вакви дефекти на ова место, кои не се целосно отклонети.

OhridNews