OhridNews воведува уште еден новитет, овозможувајќи им на читателите навремено информирање преку новата информативна платформа на порталот на Viber.

Од сега вестите на OhridNews ќе бидат објавувани и на Viber каналот кој ќе има исклучиво информативна намена.

Во време кога се има се’ помалку време да се проследат најзначајните случувања, го отвораме Viber каналот на OhridNews каде ќе бидат објавувани вестите на денот, со што на читателите ќе им овозможиме свежи информации во од, било каде, било кога. Се што треба да направите е да го заследите каналот на OhridNews на Viber и информациите ќе ви бидат на дланка.

Покрај оваа новина, водечкиот информативен портал во регионот, OhridNews, наскоро најавува уште еден новитет кој квалитативно ќе ја збогати понудата на Охрид.

OhridNews