Охриѓаните Јован Чифлигароски и Јован Јованоски неодамна изработија кавер на култната песна „Ти си проблем“ („Студени нозе“; „Нокаут“). Овој пат тие отидоа малку подалеку спојувајќи ја песната со рок класикот „Stairway to heaven“. Песната е снимена во „J&J Studio“, а видеото го едитираше Бојан Симјаноски.

Слушнете како звучи спојот на „Ти си проблем“ и „Stairway to heaven“: