OhridNews

2021-02-14 20:00 - 2021-02-14 20:25

Оваа недела нова епизода на серијалот „Имам нешто да те прашам“ – овојпат со учениците од ООУ „Григор Прличев“.

 

Кога ширум светот се слави денот на вљубените, а кај нас и на виното, ние одлучивме од основците да побараме неколку одговори и совети за љубовта. Што е тоа љубов според нив? Не пропуштајте ја епизодата, душата ќе ви се наполни кога ќе ги слушнете нивните прекрасни и искрени одговори!

Новата епизода на серијалот „Имам нешто да те прашам“, што се реализира во соработка со OhridNews,  може да ја проследите тука:

OhridNews