Во рамки на Првата фудбалска лига на Македонија, во Охрид, екипата на Младост од Царев Двор ја совлада Ренова од Тетово со 2:1. Стрелци на головите беа Каланоски (1:0), Гафури (1:1) и Вељаноски(2:1).