Во сабота, 12 октомври, поради дефект на водоводна линија во Лескоец и Лакочереј, ќе има послаб притисок на вода во овие населени места, информира охридски Водовод.

Според најавите од јавното претпријатие, проблеми во водоснабдувањето ќе има во периодот од 7 до 16 часот.

OhridNews