Поради приклучување на објект во водоводната мрежа денес од 10:00 до 13:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на неколку улици, информира ЈП Водовод Охрид.

Во наведениот период без вода за пиење ќе останат жителите на следните улици: „7ми Ноември“, „Марко Нестороски“ и “Богомилска“.

OhridNews