Sky Corner

2020-10-12 10:00 - 2020-10-31 23:59

Од инвентивната кујна на „Скај Корнер“ доаѓа уште една возбудлива понуда.

Имено, секој што ќе изврши телефонска резервација за ручек или вечера, која подразбира задолжителна нарачка на јадење, добива попуст од 10% на целото мени, односно на храната и пијалакот што ги нарачува.

Добар апетит!