fish & lounge bar Lihnidos

2018-07-07 21:00 - 2018-07-08 01:00

Во сабота, 7.7.2018, во фиш & лаунџ бар „Лихнидос настапува „Select Band“.

Забавата почнува во 21.00 часот.

Информации и резервации на: 078 966 599.