fish & lounge bar Lihnidos

2018-08-10 21:00:00 - August 11, 2018 1:00 am

Петок, 10 август, во фиш и лоунџ бар Лихнидос настапува „Селект бенд“.

Почеток 21 часот.

Инфо и резервации: 078 966 599.