Sky Corner

2020-09-20 12:00 - 2020-09-20 19:00

Недела е ден за уживање, а најдоброто уживање е со вкусен десерт направен според оригинален рецепт и со најдобрите органски суровини. Сега по цена за 30% пониска од регуларната, само во недела и само во „Скај Корнер“.

Попустот важи од 12 до 19 часот.

Информации и резервации: 070 331 607 / 071 258 898.