Со традиционалното дефиле на противпожарните возила и презентација на противпожарната опрема, охридската Противпожарна единица го одбележа 20-ти мај Денот на пожарникарите во Македонија.

Во изминатава година од страна на охридската Противпожарна служба беа извршени бројни интервенции врз приватни објекти и на отворен простор.

OhridNews