Набизи Струга

Од 27.05.2023 - 07:00 до 27.05.2023 - 21:00

Време е за нашата специјална понуда еднаш годишно.

Возбудени сме да ја споделиме оваа неверојатна можност со вас.

Фабрички цени и специјални понуди!

Најголемиот саем во Македонија се случува во Набизи

Секоја година, во овој посебен период, подготвуваме незаменлива понуда по ниски цени, за сите наши ценети клиенти.

Ова е единствена можност за вас да ги искористите најниските цени во годината за нашите квалитетни производи.

ПР објава