Во текот на наредната седмица времето во Охрид ќе биде сончево и топло. Дневната температура ќе биде од 20 до 23 степени, а минималната од 9 до 12 степени.

Облачно со повремени врнежи од дожд се очекува да биде идната сабота, со температура од 19 степени.

OhridNews