Jazz Inn

2018-10-07 21:00 - 2018-10-07 23:00

ОКТОМВРИ – НОВ МЕСЕЦ, НОВ МАТРИЈАЛ !

Го започнуваме новиот челинџ секој месец нови и свежи шеги за ваше трајно задоволство.

Настапуваат:
Никола Тодороски
Зоран Донев
Јован Цветкоски
Никола Силјаноски

Билети по цена од 150 ден. во Музичка Продавница ЗЗ ТОП