fish & lounge bar Lihnidos

2018-11-09 21:00 - 2018-11-10 01:00

Во петок 9 ноември, во фиш и лаунџ бар Лихнидос настапува Стојне Николова.

Забавата почнува во 21 часот.

Инфо и резервации: 078 966 599.