Ресторан Браво

Од 01.07.2022 - 21:00 до 02.07.2022 - 01:00

Нема подобар почеток на викендот од забава со добра музика. Петок, 1 јули, на задоволство на љубителите на музиката, во познатиотт ресторан „Браво“ настапуваат Стојне Николова и Динамика бенд.

Во „Браво“ на 1 јули гостува познатата естрадна уметничка Стојне Николова

Забавата почнува во 21 часот.

Повеќе информации и резервации на: 075 998 000.

OhridNews