Членовите од Унијата на млади сили при ВМРО ДПМНЕ Охрид, организираа активности  преку кои сакаа да го потсетат в.д. градоначалникот Константин Георгиески, со состојбата со улиците низ градот.

Од унијата потенцираат дека состојбата со улиците е катастрофална и дека не се забележуваат, како навремено би се реагирало од страна на возачите.

Од УМС бараат локалната саоуправа веднаш да ги санира дупките на улиците низ градот.

OhridNews