Околина - Page 2 of 50 - OhridNews

Околина

17.11.23 10:54

Ќе се пошумуваат локациите кои беа каменоломи во струшко Лабуништа

Локациите кои беа каменоломи во струшкото село Лабуништа ќе бидат з...

16.11.23 12:07

Тројца пожарникари повредени од струен удар при гасење пожар на…

Тројца пожарникари се повредени при интервенција на пожар на кров о...

16.11.23 10:29

Мултиетнички фестивал за деца „Струга 2023“ по 13. пат во…

Во центарот за култура „Браќа Миладиновци“, утре ќе се одржи 13 изд...

15.11.23 10:09

Се асфалтира последната делница од улицата “Шопев мост – Здравствен…

Подготвенo за асфалтирање на третата и последна делница од проектот...

14.11.23 11:42

Поради градежни работи влезната улица во Волино ќе биде времено…

Поради изведување на градежни работи на коловозната лента (бетонира...

11.11.23 13:17

Жител на струшко нелегално приклучил струја во дел од станбен…

Педесет и две годишен жител на струшкото село Калишта доби кривична...

10.11.23 15:48

Општина Дебрца ќе помогне на семејството чија куќа беше опожарена…

Општина Дебрца првично презема обврска да ги покрие погребалните тр...

10.11.23 15:07

СВР Охрид со детали за пожарот во Требеништа: 77 годишна…

СВР Охрид со детали за пожарот кој утрово се случи во село Требениш...

10.11.23 13:56

Одбележани 80 години од формирањето на Првата Македонска-косовска ударна бригада…

Со полагање свежо цвеќе, историски час и посета на Спомен собата, д...