Околина - Page 3 of 50 - OhridNews

Околина

10.11.23 11:38

Водата од градскиот водовод во Струга е здравствено безбедна

Денес заврши комплетната физичко-хемиска и микробиолошка анализа на...

10.11.23 10:27

Едно починато лице и две со изгореници се извлечени утрово…

Територијалната противпожарна единица при Општина Охрид во раните у...

09.11.23 12:23

Започна процесот на генерирање идеи за регионални проекти за периодот…

Со организирањето на првиот регионален форум во Југозападниот планс...

08.11.23 14:24

Струга го одбележува Денот на ослободувањето на градот

Со положување цвеќе пред споменикот на Револуцијата во Струга и на ...

07.11.23 15:30

Детската градинка во Вевчани доби нова фасада

Целосно е санирана оштетената фасада на детската градинка „Планинск...

07.11.23 14:23

Постепено се нормализира квалитетот на водата за пиење во Струга

Постепено се нормализира квалитетот на водата за пиење од градскиот...

06.11.23 13:22

ЦЈЗ – Охрид: Водата во Струга не е за пиење…

Зголемена вредност на параметарот матност во водата за пиење во Стр...

04.11.23 15:10

Водата во Струга забранета за пиење

Водата од градскиот водовод во Струга не е за пиење, соопшти јавнот...

04.11.23 14:27

Приведено лице од Албанија на ГП „Ќафасан“ барано од Интерпол…

На Граничниот премин „Ќафасан“ вчера во 16:30 часот полициски служб...