Се е лесно кога си млад. Ова најдобро го демонстираа овие две млади момчиња кои направија сефте капење во каналот Студенчишта во кој се влеваат студените води Билјанини извори, и тоа во мај.


Мајско капење во каналот Студенчишта

OhridNews