Александар и Матеjа имаа уникатно запросување во водите на Охридското Езеро. Заедничкото нуркање, всушност беше големо изненадување откако Александар во ковчеџе на дното од езерото “пронајде” прстен со кој ја запроси саканата. Убавите моменти ги овековечи членот на Нуркачкиот центар Акватек од Охрид Никола Паскали.

OhridNews